Приключи санирането на поредния жилищен блок по НПЕЕМЖС в Етрополе

В навечерието на Новата 2017 година Коледен подарък получиха всички обитатели на жилищен блок на ул. “27 ноември” № 28 в град Етрополе.

IMG 6747

 Etropole 3

Днес 28.12.2016 г., в залата на общинската администрация, Областният управител на Софийска област г-жа Росица Иванова и Кметът на община Етрополе г-н Димитър Димитров, подписаха Констативен акт, обр. 15 за установяване годността за приемане на строеж “Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на МЖС на ул. “27 ноември” № 28” находящ се в кв. 20, гр. Етрополе, община Етрополе, Софийска област.

Etropole

След официалната среща за подписването на документа за приключване на строителните дейности по НПЕЕМЖС, Областният управител и Кмета на общината, председателят на ОбС, екипите на Областната администрация на Софийска област и Общинска администрация Етрополе,

IMG 6742

представителите на фирмата изпълнител, строителния и технически надзор, представители на сдружението на собствениците, посетиха на място санирания жилищен блок на ул. “27 ноември” , където бяха посрещнати топло от обитателите на апартаментите в блока.

IMG 6766

 

Etropole1