Губернаторът на Джянси към Илиан Тодоров: С Вашата силна подкрепа обменът и сътрудничеството между двете страни са в нова ера

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи специални благодарности от губернатора на Народното правителство на китайската провинция Джянси И Лиан Хонг. От името на Народното правителство той изказва поздрави за активните усилия на Тодоров за насърчаване на отношенията за сътрудничество между Софийска област и провинция Джянси.

„След подписването на писмото за намерение за установяване на сътрудничество между провинция Джянси и Софийска област миналата година и с Вашата силна подкрепа, се проведоха фотоизложбите в България „Джянси в пейзаж без сравнение“ и „Красивата Джянси“, показващи очарованието на провинцията“, пише в писмото си до Тодоров губернаторът на Джянси.

И Лиан Хонг кани делегация, начело с Тодоров да посети провинция Джянси през юни 2019 г.

„Ние вярваме, че в рамките на инициативата „Един пояс, един път“, както и инициативата „16+1“, посещението Ви ще допринесе за насърчаване на двустранния обмен и сътрудничество в областта на икономиката, търговията, селското стопанство, образованието, туризма и др.“, завършва писмото.