Областният управител Илиан Тодоров: Провинция Джянси търси доставчици на медицински защитни материали заради коронавируса

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се обърна за съдействие към организациите Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, Асоциация на индустриалния капитал в България /АИКБ/, Съюз за стопанска инициатива /ССИ/, Българска търговско-промишлена палата /БТПП/ и Българска стопанска камара /БСК/, в които членуват представители на бизнеса по повод получено писмо от китайската провинция Джянси. В него се иска да бъде предоставена информация за български фирми доставчици на защитни материали – маски, костюми, предпазни очила, с които китайските партньори да се свържат за последващи действия.

В писмото представителите на китайската провинция заявяват, че за да се справят с огнището на пневмонията, причинена от новия коронавирус (2019-nCoV), от 24 януари 2020 г. провинция Джянси е предприела мерки за общественото здраве на най-високо ниво.  Народното правителство на провинцията отдава голямо значение на проблема и се прави цялостна превенция и контрол.

Начините за връзка са следните:

Лице за контакт:  Xiong Yi  тел. +86-15070893896

                                               е-майл:  369744653@qq.com

Zhoun Dan     тел. +86-13970016619

            е-майл:  452743566@qq.com