Официална страница

proekt hramat na rodovata pamet

 

Софийска област

karta2

Туристически пътеводител

Регионален съвет за развитие на Югозападен район

bg map

 

 

 

 

 

logo ee

 

1new

3new

 

logoproekt15072015

 

 

GRAMOTA EDWARD

 

GRAMOTA 222 1

 

 

                               

Областната администрация се включи в инициативата „Мениджър за един ден 2017“ Вдъхнови бъдещето!“

manager 222Единадесетокласничката Даниела Братанова от Националната финансово-стопанска гимназия в София бе Областен управител на Софийска област за един ден. Тя се запозна отблизо с работата на Областната администрация в рамките на инициативата Мениджър за един ден. Мотото на кампанията тази година е „Вдъхнови бъдещето!“

Работният ден на Даниела започна сутринта. Тя се запозна с компетенциите и дейността на всички отдели на администрацията, след което проведе работна среща с титуляра на поста Областен управител – г-н Илиан Тодоров и Главния секретар на администрацията г-жа Мая Цанова.

 

Пред тях Даниела сподели, че с радост ще замести г-н Тодоров в днешния ден, тъй като е впечатлена от екипа и експертизата на служителите в Областната администрация.

manager 333

На свой ред г-н Тодоров попита за интересите и хобитата на Даниела и какви планове има за бъдещата си реализация. Ученичката впечатли с многобройните сфери, които будят любопитството й, както и с това, че е изключително активна в извънкласните дейности. Областният управител запозна Даниела със задачите за деня, след което й пожела успешна работа.

В рамките на своето управление, Даниела Братанова получи отзивчивата подкрепа на служителите от Областната администрация на Софийска област, а в края на деня сподели добрите си впечатления от работната атмосфера. Неин ментор в рамките на инициативата бе Владимир Спиров – старши експерт в отдел „Регионално развитие и европейски проекти“.

Търсене

Избор на език

Областен управител

Илиан Тодоров

Ilian Todorov 608

________________________

 

Предстоящи събития

 

 

Времето

Анкета

Би ли Ви улеснило въвеждането на повече електронни услуги в общинските и областната администрации?

Да, много - 85.1%
Отчасти - 6.8%
За мен е без значение - 6.1%