Официална страница

proekt hramat na rodovata pamet

 

Софийска област

karta2

Туристически пътеводител

Регионален съвет за развитие на Югозападен район

bg map

 

 

 

 

 

logo ee

 

1new

3new

 

logoproekt15072015

 

 

GRAMOTA EDWARD

 

GRAMOTA 222 1

 

 

                               

Статии

Областната администрация на Софийска област бе удостоена със Специална награда за най-просперираща администрация

Областната администрация на Софийска област бе удостоена със Специална награда за най-просперираща областна администрация в осмото издание на Годишни призове на фондация „Прозрачни регламенти“ за 2015 година.

NAGRADA 444

 Официалната церемония по връчването на наградите се състоя по-рано през този месец – на 7 юли, но поради участието си в 7-та Европейска среща на върха на регионите и градовете, провела се в словашката столица Братислава, Областният управител не успя да присъства лично и да получи отличието. Г-жа Росица Иванова избра да направи това днес, в присъствието на екипа на Областната администрация, чиято работа през изминалата година и половина допринесе за спечелването на Специалната награда.

NAGRADA 333

Връчвайки наградата, г-жа Петя Донова от Фондация „Прозрачни регламенти“ отбеляза, че призовете се връчват за осма поредна година, а участието на администрациите е на принципа на самономинацията. „Когато сам пожелаеш да покажеш работата си, това говори достатъчно за отношението ти към нея“, поясни г-жа Донова и подчерта, че тази година комисията, определяща наградените, е отчела значителния напредък, който Областната администрация на Софийска област е постигнала за повишаване на степента на публичност и прозрачност в действията си, поради което е удостоена и с грамота - Специалната награда.

Отправяйки благодарност за признанието, Областният управител не пропусна да отбележи, че това се дължи преди всичко на екипа на Областна администрация, който е балансирано съчетаниие между опита на служителите с по-дълъг стаж в администрацията и иновативните идеи и ентусиазма на младите попълнения в екипа. „Работим в изпълнение на политиката на пълна подкрепа за 22-те общини от Софийска област, откритост в действията си и достъпност до хората от областта“, подчерта г-жа Иванова и допълни, че екипът на Областната администрация се стреми да следва принципа за постигане на съвършенство, а не посредственост в работата си. Експертите и ръководството на Областната администрация изразиха готовност да работят за спечелването на Голямата награда за най-добра областна администрация в следващото издание на конкурса, а днешното признание е фактор, който ще ги мотивира да положат необходимите усилия за това.

Търсене

Избор на език

Областен управител

Илиан Тодоров

Ilian Todorov 608

________________________

 

Предстоящи събития

 

 

Времето

Анкета

Би ли Ви улеснило въвеждането на повече електронни услуги в общинските и областната администрации?

Да, много - 85.1%
Отчасти - 6.8%
За мен е без значение - 6.1%