Работна среща във връзка с подготовката и провеждането на предстоящите избори се проведе в Областната администрация

Ръководството на Областната администрация на Софийска област проведе работна среща с ръководители на Областни териториални структури във връзка с произвеждането на Президентските избори и национален референдум и работата на 26-та РИК- София област.

На нея присъстваха директорът на ОД на МВР-София област старши комисар Георги Григоров и неговите заместници Георги Тотков и Стоян Стоянов, г-жа Наталия Николова-Бончева – окръжен прокурор, г-жа Наташа Христова – ръководител на ТЗ ГРАО-София област, г-н Тихомир Тодоров – началник сектор „Превантивна дейност“ при РДПБЗН-София.

RAB SRESHTA 11

Целта на срещата бе да се координират дейностите и отговорностите на различните структури, ангажирани с нормалното провеждане на изборния процес и да се набележат необходимите действия за неговото осигуряване.

Областният управител г-жа Росица Иванова и Главният секретар на Областната администрация г-жа Мая Цанова запознаха участниците в срещата с организационния етап, в който се намира администрацията към настоящия момент, както и какви дейности предстоят до старта на работа на Районната избирателна комисия. Те изразиха увереност, че и при тазгодишните избори, в Софийска област ще се запази принципът на добра комуникация, координация и съдействие между всички ведомства, за да може процесът да премине безпроблемно.