Областният управител на Софийска област Радослав Стойчев се срещна с представители на „Кока Кола ХБК“ във връзка с инвестиционните им намерения

Областният управител на Софийска област Радослав Стойчев проведе среща с представителите на „Кока Кола ХБК ” – Панче Ниновски – директор технологични функции, Алекс Сотиров –  инженер инвестиционни проекти, Константин Атанасов – член на борда на директорите и ръководител „Правни въпроси”, на която се запозна с инвестиционните намерения на компанията. Продължаващите инвестиции на компанията са в изграждането на нов водопровод с цел разширяване на производството, който предстои на бъде приет от Национален експертен съвет към МРРБ. Инвестицията е в размер на 2,5 млн.евро.

В хода на разговорите, Стойчев заяви, че  реагира положително на всяко инвестиционно намерения, свързано с областта. Той подчерта, че инвестициите придават допълнителна принадена стойност за областта и хората. Областният управител беше категоричен, че компанията заема своето важно място както в община Костинброд, така и в Софийска област и може да разчита на пълно съдействие от страна на Областна администрация.

От своя страна „Кока  Кола ХБК” заявиха, че винаги са имали много добро партньорство с Областна администрация.